Mobilabonnementer med flere fordele

Få Fri Tale, SMS og MMS, Wi-fi opkald og masser af data. Og vælger du et abonnement fra 149,-/md. får du også 5G med. Så er det bare op til dig, hvilken 5G-mobil du vil vælge, for at få den fulde 5G-oplevelse.

Mest populære

Fri + 25 GB

 • Kampagne uordnet listeelement ikon

  Fri Tale, SMS og MMS

 • musik

  YouSee Musik med over 75 millioner numre, uden at bruge mobildata*

 • Roaming

  Roaming World i 48 lande (op til 20 GB)

 • 5G

  Få den fulde 5G-oplevelse med en 5G-mobil

Fri + 15 GB

 • Kampagne uordnet listeelement ikon

  Fri Tale, SMS og MMS

 • musik

  YouSee Musik med over 75 millioner numre, uden at bruge mobildata*

 • Roaming

  Roaming Europa 10 GB i 36 lande

 • 5G

  Få den fulde 5G-oplevelse med en 5G-mobil

Børne-abonnement

 • Kampagne uordnet listeelement ikon

  1 times tale i DK, herefter 99 øre/min.

 • Kampagne uordnet listeelement ikon

  Fri SMS og MMS

 • Kampagne uordnet listeelement ikon

  3 GB data i Danmark

 • Roaming

  Roaming Europa 3 GB i 36 lande

Alt det med småt

* Gælder ikke brug af radio i YouSee Musik appen. Overskrides den inkluderede datamængde i dit abonnement, nedsættes hastigheden ved brug af mobildata. Gælder også ved brug af YouSee-apps. Gælder kun i Danmark. I udlandet medregnes dataforbrug indenfor EU i fair-use grænsen og forbrug udover fair-use grænsen og udenfor EU vil medføre ekstraregning.

Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Opkald efter inkl. tale koster 0,99 kr./min. Bruger du mere data end de inkluderede GB/måned eller overskrides grænsen på 1000 GB/måned for Fri Data, sættes hastigheden ned til 128 Kbit/s. Abonnementerne gælder kun privatkunder. Du skal blive her 6 måneder. Med Roaming Europa og Roaming World kan du, afhængig af abonnement, bruge op til 20 GB data i 36/48 lande, dog aldrig mere data, end du har med i dit abonnement. Se hvilke lande og hvad du bliver opkrævet for data herudover, på yousee.dk/roaming. Priser på opkald til udlandet fra DK – udover inkluderet forbrug – finder du på yousee.dk/udlandspriser. Priserne forudsætter, at du betaler via Automatisk Kortbetaling. Ellers betaler du 9,75 kr./regning via Betalingsservice eller 49 kr./regning via manuel betaling. Tilbud på 0 kr. oprettelse gælder til og med 30. november 2021.

Danmarks bedste mobilnetværk

Danmarks bedste mobilnetværk

Du kommer på TDC NETs mobilnetværk, som er kåret som bedst i test af Teknologisk Institut fem år i træk. Så kan du ringe, sende beskeder, streame film og musik og surfe online på en lynhurtig og stabil forbindelse med markedets bedste dækning.

Fri adgang til over 65 mio. musiknumre

Adgang til over 75 millioner musiknumre

Med YouSee Musik får du adgang til over 75 millioner musiknumre, som du kan lytte til på din mobil, tablet og pc - når og hvor du vil. Byg din egen musiksamling, eller lad dig inspirere af hundredvis af playlister, genrer eller musikradioer. Det kan også være, du kan finde inspiration i de musiktips, vi har samlet til dig fra nogle af de største danske stjerner? YouSee Musik er inkluderet i alle nye YouSee Mobil basisabonnementer. Lyt til al din yndlingsmusik uden at betale ekstra for en musiktjeneste.

Oplev lynhurtigt 5G - først hos YouSee

Oplev lynhurtig 5G Speed hos YouSee

Nu kan du opleve lynhurtigt internet på mobilen med 5G i dit mobilabonnement og en 5G-telefon.
På den nye 5G-forbindelse kan du streame film i HD-kvalitet, uden de hakker. Du kan dele filer på få sekunder. Og så går det lynhurtigt, når du surfer og gamer.

Tag musikken med på rejsen med Roaming World

Roaming World - tag mobilen med på rejsen

Du er altid rejseklar med Roaming World i dit mobilabonnement. Med Roaming World har du op til 20 GB data, fri tale og sms/mms, når du rejser. Så kan du gå på nettet, når du rejser - upload dine rejsebilleder direkte fra strandstolen, find vej på bilferien med GPS og find de bedste spisesteder i nærheden. Og du kan ringe til Danmark og mellem landene. Og så har du masser musik til rejsen med YouSee Musik-appen.