Du bliver hverdagens helt

Vores kunder ringer til os, når de har allermest brug for, at det hele spiller. Du er den hjælpende hånd videre i deres liv. Nej – det er ikke liv eller død, og ”bare” internet, tv og mobil – men det er afgørende for vores kunders hverdag. Hvem har ikke prøvet, at teknikken driller op til en vigtig deadline eller midt i yndlingsprogrammet fredag aften?

Derfor ser vi vores kunderådgivere som ”hverdagens helte”. Vi får det til at glide, fjerner tvivl og hjælper vores kunder godt videre. Det er ”hverdagens helte” for os.

Du får en alsidig hverdag

Som kunderådgiver i YouSee er der ikke to arbejdsdage, som er ens. Du kommer til at tale med mange forskellige mennesker, der alle skal have den bedste oplevelse, når de ringer til YouSee.

 

Din arbejdsdag kommer primært til at bestå af:

  • Yde teknisk support på bredbånd, tv og mobil
  • Svare på spørgsmål om produkter, pakker og ydelser
Thiluxsan, Kunderådgiver i Aarhus

”Jeg har lært at smile gennem telefonen. Det er svært i starten, men man bliver supergod til det.”

Thiluxsan, Kunderådgiver i Aarhus

Nicklas, Kunderådgiver i Kolding

”Når jeg går hjem fra arbejde, har jeg en positiv følelse af at have gjort andres liv bedre.”

Frederik, Kunderådgiver i Aarhus

Du får verdens bedste kollegaer

Hos YouSee spiller vi hinanden bedre, vi fejrer succeserne, og vi stræber efter altid at gøre det lidt bedre end dagen før.

Et stærkt fællesskab

Et stærkt fællesskab

Vi kan lide, at det er rart at gå på arbejde for alle – og derfor er det vigtigt for os, at du kan være dig selv. Vi hjælper hinanden, så vi hele tiden bliver bedre sammen.

Plads til alle

Plads til alle

Vi har plads til alle, uanset baggrund, alder, erfaring osv. Det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas – så giver du nemlig også dit bedste jeg videre til både vores kunder og dine kolleger.

En voksen salgskultur

En voksen salgskultur

Det gode salg er en del af det at give en god service. Derfor skal du have lyst til at sælge – eller lære det. Vores salgskultur er baseret på sparring, uddannelse og udvikling – vi kalder det ”en voksen salgskultur”.

Fokus på din trivsel

Fokus på din trivsel

Er der noget, der er svært? Mød Marie. Hun er Business Coach i YouSee. Hos Marie taler I om det, der fylder hos dig. Det er muligt at booke tid hos Marie fra du starter hos os. Tal om det svære - det gør dit arbejde nemmere.

Du får lov at være dig selv

Vi kan lære dig alt om bredbånd, produkter og salg, men vi hverken kan eller vil ændre din personlighed.

Din personlighed er det vigtigste redskab, du tager med dig på arbejde. Du taler med vores kunder hver dag, og du er YouSees stemme udadtil. Derfor er det vigtigt – for dig og for os – at dine værdier passer sammen med vores.

Det bruger vi værktøjet Praice til at finde ud af. Du kan nemt oprette dig og på bare fem minutter får du et overblik over dine styrker og svagheder som medarbejder. Så er du et skridt længere fremme i feltet, når du møder os til jobsamtale. Læs mere om Praice-testen i jobopslagene.

Søg kunderådgiverjob

 

Du får en skarp provision

Vi mener, det skal kunne betale sig at gøre en ekstra indsats og knokle igennem. Derfor får du udover din faste grundløn også rig mulighed for selv at påvirke din løn positivt gennem en gavmild provisionsmodel.

Det får du også

Det får du også

Vi tror på, det kan betale sig at give det lille ekstra – til vores kunder og til vores medarbejdere. Som kunderådgiver i Danmarks største tv- og internetudbyder får du massevis af fordele:

  • Rabatter på internet, mobilabonnementer, tv-pakker og mobiler
  • Adgang til de nyeste produkter og tjenester, fx routere og bredbåndspakker
  • Fredagsbar, firmafester og team-arrangementer
  • En omfattende sundhedsforsikring gennem PFA
  • En attraktiv pensionsordning

Du tager måske det næste skridt i din karriere

I YouSee kan du i høj grad selv påvirke din karriere, og jobbet som kunderådgiver åbner en verden af muligheder. Vi tror på, det kan betale sig at udvikle vores kunderådgivere og hjælpe dem godt videre til det næste sted i karrieren.

Her kan du møde Kristina og Anders, der begge startede som kunderådgivere – og i dag har et andet spændende job i YouSee.

Mulighederne er ikke begrænset til YouSee, da vi også er en del af Nuuday-familien. Nuuday har 4.500 medarbejdere og er en af Danmarks største arbejdspladser inden for teknologi og underholdning.

CX Star Academy

CX Star Academy

Som kunderådgiver hos YouSee får du mulighed for at tage en uddannelse ved siden af dit arbejde. Vi kalder det for CX Star Academy. Uddannelsen bliver udbudt i samarbejde med Århus Erhvervsakademi. På CX Star Academy får du undervisning i fagene ’Salgspsykologi’, ’Projektledelse’, ’Samarbejde og Innovation’ samt ’Strategisk Networking’. Med en uddannelse fra CX Star Academy får du kompetencer, som du kan bruge i din fremtidige karriere. Det er helt uden omkostninger for dig. Og du beholder din løn fra YouSee under uddannelse, så du skal heller ikke tilpasse dit budget til SU.

Vil du høre mere om jobbet?

Hvis du er interesseret i at høre mere om jobbet, så bestil en opringning her.
Så ringer vi dig op, og vi kan tage en snak og få afklaret de spørgsmål du måtte have til jobbet.

Følg vores kundecentre på Facebook og Instagram

Følg med i hverdagen og få et indblik i jobbet og karrierevejen som kunderådgiver.