Importer indhold til YouSee Webmail

Når du har hentet data fra en mailkonto ned som en TGZ-fil på din computer, kan du importere den til din mailkonto.

Før du går i gang:
Log ind i YouSee Webmail, og vælg den indbakke, som du vil importere indhold til. Se, om du har et tandhjul i højre hjørne.

1. Tryk på tandhjulet øverst i højre hjørne.

Billedet viser et tandhjulsikon øverst i højre hjørne på din browser
  1. Tryk på Indstillinger

Import med tandhjul - Step 2
  1. Vælg Konti i menuen til venstre.

Import med tandhjul - Step 3
  1. Tryk på din mailkonto.

Import med tandhjul - Step 4
  1. Scroll ned til Importere, og tryk på Vælg fil.

Import med tandhjul - Step 6
  1. Find filen i mappen, og tryk Åbn. Bruger du Mac, så skal du importere en ZIP-fil.

1. Tryk på den grønne knap Importere.

Import med tandhjul - Step 7
  1. Tryk på Indstillinger, og vælg Import/Eksport i menuen til venstre.

Billedet viser, at du skal trykke først på indstillinger og derefter på Import/Eksport i venstremenuen
  1. Tryk på Vælg fil, find filen i mappen, og tryk herefter på Åbn. Bruger du Mac, så skal du importere en ZIP-fil.

I trin 2 skal du trykke på vælg fil. Vælg din fil og tryk på åbn
  1. Afslut med Importér.

I højre side af skærmen, skal du trykke på Importér