1,4 mio. husstande kan få 1.000 Mbit lynhurtigt internet

GigaSpeed internet

Den bedste wi-fi-router

Bedste wi-fi-router

Danmarks førende internetudbyder til streaming af Netflix

Bedste streaming oplevelse

Få masser af valgfrie fordele med YouSee More

Få masser af fordele med YouSee More

Du får lynhurtigt og stabilt internet til hele familien

Lynhurtigt og stabilt fibernet til hele familien

Med fibernet fra YouSee er den gode internetoplevelse sikret, så alle i familien kan streame, game, arbejde hjemmefra og meget mere. Samtidig, selvfølgelig - og helt uden, at det hakker. Vælg mellem flere forskellige hastigheder; helt op til 1.000 Mbit.

TDC Net er i fuld gang med at rulle fibernettet ud over hele Danmark, og stadig flere vælger fibernet hos os. Se, om du kan få YouSee Fiber på din adresse – og dermed få lynhurtigt og stabilt internet til hele familien.

Brug din placering

Brug din placering

Hvilken hastighed har du brug for?

Tag testen og find den internethastighed, der passer til dig.

Hvor mange personer er der i husstanden?
Streamer I?
Gamer I?
Antal enheder i husstanden?
"Enheder" kan være mobiltelefon, Playstation, computer, tablet m.m.

Vi anbefaler

Op til  50-100 Mbit*

Min. hastighed 20/5 Mbit

Vi anbefaler denne hastighed, så I kan:

 • Streame film og musik på enkelte enheder samtidig
 • Game online på enkelte enheder samtidig
 • Surfe, læse mails og tjekke netbank
Se hvad du kan få

Vi anbefaler

Op til  100-500 Mbit*

Min. hastighed 35/5 Mbit

Vi anbefaler denne hastighed, så I kan:

 • Streame film og musik på flere enheder samtidig
 • Streame film i HD-kvalitet
 • Game online på flere enheder samtidig
 • Surfe, læse mails og tjekke netbank
 • Være online på fx trådløse højtalere og radio, lysstyring etc.
Se hvad du kan få

Vi anbefaler

Op til  500-1000 Mbit*

Min. hastighed 50/10 Mbit

Vi anbefaler denne hastighed, så hele hustanden kan:

 • Streame film og musik på mange enheder samtidig
 • Streame film i HD-kvalitet
 • Game online på mange enheder samtidig
 • Surfe, læse mails og tjekke netbank
 • Være online på fx trådløse højtalere og radio, lysstyring etc.
Se hvad du kan få

Bliv klogere på fibernet hos YouSee

Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål om fibernet. Vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med at bestille allerede i dag. Indtast dit navn og telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og finder ud af præcis, hvilken hastighed du har brug for. Vi ringer til dig hurtigst muligt på hverdage fra 09-17.

Markedets bedste wi-fi-router

Testvindende router

Du får vores testvindende router med i prisen, når du bestiller fibernet hos os. Så er forbindelsen sikret. Læs mere om testen her.

Test din sikkerhed online

Helt sikkert internet

Det er vigtigt for os, at du er helt tryg på internettet. Derfor får du en sikkerhedspakke med i prisen, når du bestiller internet hos os. Så er du godt beskyttet mod cyberkriminalitet.

Online gaming kører som smurt

Super stabilt internet til alle

Slut med, at forbindelsen hakker lige midt i yndlingsserien, Fortnite eller onlinemødet. Eller hvad du nu bruger din tid på online. Også selv om I er mange på samtidig.

YouSee More fordele

Saml fibernet, tv og mobil hos os, og bliv en del af vores fordelsprogram YouSee More

Saml mobil, internet og tv hos os, og få adgang til vores fordelsprogram YouSee More.
Hvis du har min. to YouSee-produkter, kan du vælge mellem en lang række fordele - fx Bookmate, C More, YouSee Musik og mange flere.

Værd af vide om fibernet fra YouSee

Kan jeg få fibernet på min adresse?

Om du kan få fibernet, kommer an på, om der er lagt fibernet i det område, hvor du bor. Indtil videre er det ikke alle danske husstande, der har adgang til fiber. Er din bolig placeret i et område, hvor fibernettet ikke rækker, kan du ikke få fiber på din adresse.
Længere oppe på siden kan du bestille et opkald af vores kundeservice. De kan hjælpe dig med at finde ud af, om du kan få fiber i dit hjem.

Fibernet - dækning i Danmark

TDC NET har startet udrulningen af fibernettet over store dele af Danmark. Og det vil sige, at vi snart kan levere det lynhurtige fiberbredbånd til over 1 million kunder over hele Danmark.

Hvor hurtigt er fibernet?

Fiberbredbånd er den bedste og hurtigste forbindelse på markedet. Hos os kan du vælge mellem mange forskellige internetpakker med mange forskellige hastigheder. Så her er du sikker på, at du kan finde den helt rigtige løsning, der passer perfekt til dit forbrug.

Vi tilbyder bredbånd med helt op til 1.000 Mbit. Så er du godt dækket ind, og hele husstanden kan være koblet på den lynhurtige fiberforbindelse. Og I skal aldrig bekymre jer om, at nettet bliver belastet, eller forbindelsen hakker. Med stabilt og hurtigt internet fra YouSee, får I bredbånd med fart over feltet.

Test din hastighed

Er du i tvivl om, hvor hurtigt dit internet er i dag?
Tag vores hastighedstest, og find ud af, hvilken download og uploadhastighed du har på nuværende tidspunkt.

Hvordan tilslutter man fibernet?

Du er tilsluttet fibernettet via den bedste wi-fi-router eller direkte via et netværkskabel. Når TDC NET har gravet fiber-kabler ned i dit område, kan du få fiber på din adresse. For at få fiber skal du bestille fiberbredbånd hos YouSee.

Sådan får du fibernet

Før du kan koble dig på forbindelsen, skal du have besøg af en af vores teknikere, som installerer en fiberboks og en router. Derefter virker fibernettet, og du kan koble dine forskellige enheder til via en trådløs forbindelse eller direkte via et netværkskabel.

Fordele ved fibernet

Vi har samlet et lille overblik over alle fordelene ved at vælge fibernet.

 1. Fibernet giver dig lynhurtige symmetriske download og uploadhastigheder, hvilket gør fibernettet perfekt til dig, der uploader meget enten ved at game online, have Skype-samtaler eller dele store filer og billeder.
 2. Du får en personlig forbindelse, der ikke er påvirket af andre brugere i området. Din forbindelse bliver heller ikke langsommere, hvis du bor langt fra en internet-central. Og skovområder, bakker og høje bygninger påvirker heller ikke din fiberforbindelse.
 3. Med fiber får du en forbindelse med stor kapacitet, så I kan være mange på nettet på samme tid. Og forbindelsen er hurtig, uanset om I er på nettet og ser tv samtidig.

Hvad er forskellen mellem fibernet og internet via coax og DSL?

Er du i tvivl, om du skal vælge internet gennem en coax-, DSL- eller fiberforbindelse? Så er der hjælp at hente her.

Coax er internet leveret gennem kabel-tv-stikket, DSL er internet leveret gennem telefonstikket, mens fiber er bredbånd leveret gennem lyslederkabler.

Fibernettet er de internetforbindelser i Danmark med den hurtigste hastighed. DSL og coax er dog de mest udbredte former for forbindelser.

Fiber kræver en særlig teknologi, og der skal installeres en særlig boks i dit hjem kaldet en fiberboks. Coax og DSL kan leveres gennem tv-antennestikket eller telefonstikket, som langt de fleste har derhjemme.

Symmetrisk hastighed
Fiber giver dig en symmetrisk download og uploadhastighed, mens coax- og DSL-forbindelsen giver dig en asymmetrisk download og uploadhastighed, hvor du typisk har en højere downloadhastighed.

Pris
Prisen på fiber er højere end prisen på en coax- og DSL-forbindelse. Og så er det ikke sikkert, at du kan få fiber til din bolig, fordi teknologien skal være tilgængelig i dit område. Læs mere om internet fra YouSee.

Hvad er forskellen mellem fibernet og mobilt bredbånd?

Er du i tvivl, om du skal vælge fiber eller mobilt bredbånd til hjemmet? Her kan du læse lidt om, hvilke forskelle der er mellem de to forbindelser.

Mobilt bredbånd er en trådløs internetforbindelse via 3G- eller 4G-nettet. Du kan bruge mobilt bredbånd på samme måde, som du kan bruge fibernet. Fx kan mobilt bredbånd levere internet til alle hjemmets enheder via en trådløs router. Så kan I game online, streame film og musik, tjekke mails og netbank og alt, hvad I ellers bruger nettet til.

Fart og stabilitet
Fiber giver en meget stabil og lynhurtig forbindelse på op til 1.000 Mbit. Samtidig giver fibernettet en symmetrisk forbindelse, hvor du får samme høje download- og uploadhastighed.

Med mobilt bredbånd får du en lavere hastighed på mellem 17 til 71 Mbit/s for download og mellem 5 og 43 Mbit/s for upload. Her er forbindelsen altså asymmetrisk, ligesom med ’almindeligt’ bredbånd.

Mobilt bredbånd bliver nemmere påvirket af bakker, skovområder og høje bygninger, som belaster forbindelsen, så nettet bliver langsommere, og forbindelsen hakker.

Dataforbrug
Med mobilt bredbånd skal du være opmærksom på, at du har en bestemt mængde data, som du kan bruge hver måned. Hvis du bruger alt din data, inden måneden er omme, sænkes hastigheden på dit internet. Med fiber har du ubegrænset data, så du kan bruge nettet så meget, du vil, uden at hastigheden sænkes.

Fleksibilitet
Fordelen ved mobilt bredbånd er, at du kan tage internettet med dig på farten – fx på togturen, bilferien eller i sommerhuset. Du kan ikke tage din fiberforbindelse med dig, fordi den er installeret i hjemmet. Læs mere om mobilt bredbånd fra YouSee.