Danmarks bedste mobilnet for 9. år i træk

Med et YouSee mobilabonnement er du på Danmarks bedste mobilnet – nemlig TDC NETs – som Teknologisk Institut for 9. år i træk har målt til Danmarks bedste. Det betyder, at du på landsplan får den bedste 5G-dækning og de hurtigste up- og downloadtid på din mobil. Teknologisk Institut har foretaget målinger på 691 lokationer i hele lande og resultatet er klart – TDC NET leverer den bedste samlede mobilnetværksoplevelse.

Læs rapporten her

Sådan får du 5G-oplevelsen

Mobiltelefoner med 5G

Næsten alle vores mobiler kan gå på 5G

Du behøver ikke at have den største og dyreste mobil for at kunne opleve 5G. Stort set alle de mobiler vi sælger, kan benytte 5G-mobilnettet. Så du vælger bare den mobil, der passer til dig, og så sørger vi for, at du kommer på Danmarks bedste mobilnet – helt automatisk.

Se alle vores mobiler

Mobilabonnementer med 5G

Har du et YouSee-mobilabonnement, er du på TDC NETs mobilnet. Det betyder, at du får det mest stabile og fejlfrie mobilnet og den bedste 5G-dækning. Med hele 99,9% adgang til 5G får du dækning, uanset hvor du er i landet og ikke kun i de store byer. Du får også Danmarks hurtigste up- og downloadtid målt på landsplan.

Sådan ser du, om du har en 5G-mobil

Få hjælp til 5G

Alle nyere mobiler kan gå på 5G, men er du i tvivl, om du har en 5G-mobil, så tjek, om der står 5G i øverste højre hjørne på din skærm. Du kan også slå navnet på din mobil op hos producenten – så burde det fremgå. Er du stadig i tvivl, er du velkommen til at tage fat i os. Så hjælper vi dig gerne med at finde ud af det.

Få mobilt internet med 5G-hastigheder

Mobilt bredbånd fra YouSee

Med Mobilt Internet fra YouSee kan du sørge for, at hele familien har 5G-hastigheder, når I surfer, streamer og gamer – både ude og hjemme. Tag internettet med i sommerhuset, kolonihaven eller i båden, og vær online med lynhurtigt 5G. Du skal bare have et 5G-modem, som du kan låne for 0 kr./md., når du køber Mobilt Internet hos os. Du skal blot betale 200 kr. i engangsgebyr.

Med 5G bliver dit hjem endnu smartere

Vi får efterhånden flere og flere smarte løsninger i hjemmet, der gør hverdagen meget nemmere. Fx højttalere, køkkenudstyr og lys, som du alt sammen kan styre direkte fra mobiltelefonen. Alle disse Smart Home-løsninger kræver en god og hurtig forbindelse til internettet. Med 5G Mobilt Internet kan du koble endnu mere af hjemmets udstyr på forbindelsen og være klar til endnu flere smarte løsninger i fremtiden.

Fakta om 4G og 5G

5G er den 5. generation af mobilnettet – fremtidens mobilnetværk. Det har større kapacitet, har endnu hurtigere hastigheder og er mere stabilt. 

Alle med et YouSee-mobilabonnement har adgang til 5G. Det har været inkluderet i alle vores mobilabonnementer siden 1. oktober 2023. Du skal dog være opmærksom på, at du skal have en mobil, der kan gå på 5G for at få glæde af det.

For at få forbindelse til 5G-mobilnettet, skal du have en 5G-mobiltelefon og et 5G-mobilabonnement. Hos YouSee er 5G inkluderet i alle mobilabonnementer.

Du kan mærke markant hurtigere hastigheder på 5G i forhold til 4G. Med 5G mobilt internet får du det næste generations mobilnet, hvor du kan opleve 37 til 317 Mbit. Med 4G ligger hastigheden fra 17 til 71 Mbit. 

På dækningskortet kan du se forventede hastigheder 5G sammenlignet med 4G - både indendørs og udendørs.

5G er fremtidens mobilnet og bruges til at levere lynhurtigt og stabilt internet til alle trådløse enheder med simkort – fx mobiltelefoner, tablets og computere. Så kan du streame, game og surfe løs på det mobile netværk – helt uden forsinkelser. 

5G kan også levere internet til trådløse højttalere, køkkenudstyr, vaskemaskiner, lys og andre Smart Home-løsninger.

Ifølge Sundhedsstyrelsen er 5G ikke farligt eller sundhedsskadeligt. Forskning på området viser, at der ikke er en særlig risiko forbundet med 5G-teknologi. På baggrund af Sundhedsstyrelsens anbefalinger har Energistyrelsen fastsat regler for radiobølger og stråling. 

Hos YouSee og TDC NET overholder vi selvfølgelig alle retningslinjer og grænseværdier, der er for stråling i Danmark. Og strålingen i forbindelse med 5G-nettet ligger langt under de grænseværdier, vi har i dag.

Ja, du kan få mobilt internet med 5G-hastigheder hos YouSee.

Jo, sagtens. Og du vil stadig opleve en rigtig god dækning og hurtige hastigheder med 4G, hvis du endnu ikke har en 5G-mobil. TDC NETs 4G-mobilnet dækker hele Danmark, så du kan altså ringe, sende beskeder og gå på nettet i hele landet – med en stabil og hurtig forbindelse.

Det er et godt spørgsmål, og ikke helt så simpelt at svare på. Det afhænger udelukkende af, hvad du bruger din mobiltelefon til. Ønsker du at minimere ventetiden, når du henter store filer som fx film og apps og ønsker du hurtig reaktionstid, når du gamer, er 5G det oplagte valg. 

Og kigger du efter en ny mobiltelefon, vil det være en god ide at vælge en med et 5G-signal. Så er du fremtidssikret.