Tilføj musik til playlister og Min Musik

I YouSee Musik kan du nemt tilføje sange, albums og kunstnere til Min Musik – eller du kan samle dine yndlingsnumre og -albums på specifikke playlister.

Sådan gør du

1. Tryk på de tre prikker ud for den sang eller det album, som du vil tilføje til enten Min Musik eller til en playliste.

Billedet viser, at du både kan trykke på de tre prikker ud for kunstnerens navn og ud for en specifik sang.
  1. Vælg enten Tilføj til Min Musik eller Tilføj til playliste.

Vælger du Tilføj til playliste, har du mulighed for at oprette en ny playliste - eller du kan tilføje sangen eller albummet til en eksisterende playliste.

Billedet viser, at du både kan tilføje kunstneren eller sangen til en playliste eller til funktionen Min Musik
  1. Tryk på Min Musik i bunden af skærmen for at komme til dine playlister og den musik, som du har tilføjet.

Vil du tilføje en kunstner til Min Musik? Så trykker du bare på hjertet ud for kunstnerens navn.

Find din yndlingsmusik under Min Musik i bunden til højre
  1. Tryk på Min Musik i bunden af skærmen.

Billedet viser, at du skal trykke på Min Musik i nederste højre hjørne.
  1. Tryk på Playlister.

Tryk på Playlister
  1. Tryk på ikonet i øverste højre hjørne.

Billedet viser, at du skal tryk på ikonet i øverste højre hjørne.
  1. Vælg nu, hvordan du ønsker at have listen sorteret.

Billedet viser, hvordan du sorterer dine playlister
  1. Tryk på de tre prikker ud for playlistens titel.

Billedet viser, at du skal trykke på de tre prikker ud for playlistens titel
  1. Tryk på Rediger playliste.

Billedet viser, at du skal trykke på rediger playliste
  1. Tryk på krydset ud for sangen, hvis du vil slette den. Du kan også ændre på rækkefølgen af sangene, hvis du holder fingeren på sangen og trækker den til den ønskede placering.

Tryk herefter på det grønne flueben i øverste højre hjørne for at gemme dine ændringer.

Billedet viser, hvordan du redigerer din playliste

Du kan tilføje sange, albums og playlister til din kø i YouSee Musik - og du kan nemt gemme køen som en ny playliste.

Sådan gør du

1. Åbn køen ved at trykke på den sang, der spiller

Billedet viser, hvordan du åbner køen ved at trykke på den sang, der spiller.
  1. Tryk på kø-ikonet i nederste højre hjørne.

Billedet viser, at du skal trykke på kø-ikonet i nederste højre hjørne
  1. Tryk på Gem øverst til højre.

Billedet viser, hvordan du i øverste højre hjørne skal trykke på gem for at gemme en ny playliste
  1. Vælg nu at tilføje musikken til en eksisterende playliste, eller tryk på Opret playliste, hvis køen skal gemmes som en ny playliste.

Billedet viser, hvordan du tilføjer musikken til en eksisterende eller ny playliste